Bogdan Pitigoi

Președinte și fondator Tester Grup

Bogdan Pițigoi, promotor al ideilor inovatoare „în dezvoltarea afacerilor”este fondatorul și președintele Grupului Tester. Sub conducerea sa, în cei 24 de ani de activitate, Grupul Tester a făcut performanță în diferite domenii, obținând an de an rezultate notabile alături de oameni de excepție.

Angelica Nastasa

Director Executiv Tester Grup

Angelica este în echipa Tester Grup de peste 22 de ani și coordonează activitatea companiilor de 7 ani. Se dedică cu pasiune dezvoltării afacerilor Tester Grup, precum și a colegilor din echipă, cu care se bucură să lucreze în fiecare zi.

Cel mai nou proiect pe care l-a coordonat personal este CABY, primul serviciu de car-sharing cu mașini exclusiv electrice din România.

Crenguta Barabula

Director Economic Tester Grup

Crenguța este în echipa Tester Grup de 14 ani, iar de 5 ani ocupă poziția de director economic. La birou îi place tot ce ține de analiza financiară, iar proiectul preferat este dezvoltarea reprezentanței Opel atât în ceea ce privește partea operațională, cât și echipa.

Adrian Piroi

Director executiv Trans-Car

Adrian este în echipa Tester Grup de 23 de ani. Cel mai mult îi place, la birou, să organizeze structuri funcționale cu colegii specialiști și crede că cel mai important lucru este să identifici și să valorifici oportunitățile.

Octavian Balan

Director executiv Imobiliare

Octav este în companie de 14 ani și ocupa actuala funcție de 7 ani. Îi place să socializeze, să cunoască persoane noi, să-și facă prieteni. Profesional, a încercat tot timpul să-și motiveze echipa pentru a dezvolta proiectele împreuna și crede că a reusit.  Motto-ul său este: “Nu sunt un om obișnuit, pentru că am dreptul să fiu unul extraordinar!”