CASA AUTO a fost distinsă de Dacia cu premiul Partenerul Anului în 2017

CASA AUTO, divizia auto a Tester Grup, a primit recent distincția „Partenerul Anului – DOTY 2017 DACIA”, pentru rezultatele foarte bune înregistrate de companie și pentru buna colaborare din anul trecut.

Premiul a fost comunicat în cadrul Convenției Rețea Dacia Renault România din luna februarie, iar decernarea oficială a avut loc în prestigiosul cadru oferit de Palatul Versailles de lângă Paris, pe 3 mai, distincția fiind primită de domnul Bogdan Toporaș Pițigoi, fondator și președintele Tester Grup.

CASA AUTO a ocupat prima poziție în topul național al partenerilor Dacia, top alcătuit anual, pe baza a patru criterii analizate, dintre care putem aminti satisfacția clienților și volumul de vânzări.

Sunt mândru să primesc această distincție pentru Casa Auto, cel mai bun partener Dacia din România în anul 2017. Premiul înseamnă o recunoaștere a eforturilor depuse de întreaga echipă Dacia din cadrul Casa Auto, eforturi zilnice care au făcut posibilă atingerea unui nivel înalt de performanță, atât în ceea ce privește vânzările cât și service-ul post vânzare. Suntem cu toții motivați să creștem continuu calitatea serviciilor, pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor clienților și partenerilor noștri.”, a declarat Bogdan Toporaș Pițigoi, președinte Tester Grup.

În imagine apar, de la dreapta la stânga: Alain Prost – cvadruplu campion mondial de Formula 1; Viorel Asaftei – Sales & Network Director Renault România; Thierry Koskas – Director Comercial Groupe Renault; Bogdan Toporaș Pițigoi – Președinte Tester Grup și Alin Vaidescu.

Cei care vor să afle mai multe despre modele Dacia și serviciile asociate pe care le oferă Casa Auto sunt așteptați la showroom-ul situat în Valea Lupului DN28, Iași. Detalii complete găsiți și accesând casaauto-testergrup.ro/dacia sau la telefon 0232 933.

Despre CASA AUTO

CASA AUTO este parte a Grupului Tester, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din județul Iași, distribuitor pentru 12 mărci auto, deținător al mai multor clădiri de birouri de clasă A și al Parcului Industrial SOLO. CASA AUTO este cel mai important dealer din Iași, cu 3.000 de automobile vândute și 34.000 de unități operate în service în 2017.

Inapoi