Contactați-ne! Dacă vreți să luați legătura cu noi, ne puteți contacta oricând folosind numărul unic de contact sau formularul de contact:

Contact

Număr unic de contact

0232 933

Auto

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România. Cu 13 branduri în portofoliu și alături de cel mai mare parc de automobile rulate, Casa Auto este un punct de referință pentru domeniu. Am dezvoltat, în premieră pentru industria românească, un pol auto, care concentrează în același spațiu majoritatea brandurilor pe care le reprezentăm, respectând în același timp rigorile mărcilor pentru design și funcționalități. Această concentrare de mărci corespunde viziunii noastre de a propune clienților o călătorie plăcută în portofoliul de autoturisme, dar și eficientă.

Vindem automobile, printre cele mai populare și apreciate mărci, pentru uz personal și comercial, dar cel mai bine ne pricepem la servicii. Casa Auto este dealer autorizat pentru Iași și zona Moldovei al Mercedes – Benz, Land Rover, Jaguar, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Dacia, Opel, Honda, Mazda, Peugeot, Citroen si Renault.

Grupul integrează, alături de vânzare și service autorizat și profesionist pentru fiecare marcă, servicii rent-a-car și mașină de înlocuire, broker de asigurări auto, un centru de daune, asistență rutieră, parc de mașini rulate și opțiuni pentru finanțare, inclusiv leasing, buy-back și trade-in. Suntem specialistul nr. 1 în automobile și servicii în Iași și în zona de nord-est a României!