Contactați-ne! Dacă vreți să luați legătura cu noi, ne puteți contacta oricând folosind numărul unic de contact sau formularul de contact:

Contact

Număr unic de contact

0232 933

Imobiliare

Dezvoltările și administrarea proiectelor imobiliare reprezintă o competență majoră a Tester Grup alături de auto. Am realizat 65.000 mp. de proiecte semnificative pentru Iași până în prezent. Deținem și administrăm 30.000 mp. de spații de birouri de clasă A+ și A, unde găzduim deopotrivă companii multinaționale, afaceri antreprenoriale și start-up-uri. Acestora li se adaugă 18.000 mp. de spații de producție și depozitare în primul și cel mai mare centru logistic din Moldova, construit după rigori europene.

Acestor dezvoltări li se adaugă 17.000 mp. unde funcționează reprezentanțele noastre auto. Tester Grup urmează să execute și alte proiecte imobiliare noi și este permanent angajat în optimizări ale spațiilor și serviciilor existente, care să servească nevoilor clienților.

Ne dorim să fim un sprijin util pentru clienți și să preluăm efortul serviciilor, astfel încât aceștia să își poată aloca energiile în activitățile lor specifice. De asemenea, ne propunem continuu să surprindem și să asigurăm servicii de 5* la prețuri de 3*.

IDEO este cel mai modern centru pentru dezvoltarea afacerilor mici și mijlocii din Iași. Reprezintă o comunitate de afaceri din domenii diverse și interconectate, de clienți și furnizori, concentrată în 15.000 mp. de spații de birouri și facilități conexe. Companiile care activează aici beneficiază de parcare, pază, grădiniță, servicii de curățătorie, curierat și ATM.

CENTRO este primul proiect imobiliar al Tester Grup. Format dintr-un complex de trei clădiri în mijlocul Iașului, CENTRO a fost dezvoltat progresiv, ca urmare a solicitărilor și nevoilor clienților. Complexul se bucură de trăsături arhitecturale unice, de la structuri reinventate la spații noi construite. Astăzi, CENTRO este un pol al companiilor lider din IT&C, cercetare de piață, consultanță și proiectare în ingineria mecanică.

Clădirea de birouri SOLO oferă 2.000 mp. de spații A+ în complexul care găzduiește și parcul logistic dezvoltat de către Tester Grup. Birourile cu sisteme moderne de aerisire, finisaje de cea mai bună calitate și facility management de standarde înalte sunt dispuse pe trei etaje și beneficiază de parcare.

Cel mai mare complex logistic din Moldova, SOLO Park este situat la intrarea în oraș dinspre drumul E85, asigurând conexiunea cu Iașul, județele limitrofe și restul țării, fiind și în proximitatea viitoarei autostrăzi Ungheni – Târgu Mureș. Halele, cu o suprafață totală de 18.000 de mp., sunt dotate cu rampe de încărcare și puncte de acces automatizate. Clienții SOLO Park au acces la parcare, restaurant, spații de birouri și de cazare.