Contactați-ne! Dacă vreți să luați legătura cu noi, ne puteți contacta oricând folosind numărul unic de contact sau formularul de contact:

Contact

Număr unic de contact

0232 933

Car sharing

CABY este primul serviciu de car sharing din zona Moldovei. Mai mult, este primul astfel de serviciu cu automobile integral electrice din România! Acesta a fost dezvoltat în principal pentru a completa serviciile pe care le asigurăm clienților noștri din Grupul Tester. În prezent, CABY este disponibil companiilor și angajaților acestora care activează în clădirile de birouri și parcul logistic deținute și administrate de către Tester, în viitor urmând ca serviciul să fie extins și deschis publicului larg.

Suntem bucuroși că această premieră plasează Iașul în rândul orașelor lumii care adoptă soluții responsabile accesibile și tehnologii de ultimă oră pentru protecția mediului și creșterea calității vieții. Mulțumim partenerilor care ne-au susținut inițiativa și care ne sunt alături în dezvoltarea CABY: E.ON Energie România, Groupama Asigurări, UniCredit Leasing și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”.

Aflați mai multe despre CABY!