Noutăți

Start RABLA 2021: Bucură-te de cele mai bune oferte Casa Auto!
13 mărci reprezentate de Casa Auto au început înscrierile în Programul RABLA 2021! Înscrie-te pentru a fi la curent cu noutățile Programului RABLA 2021 și prinde cea mai bună ofertă. Accesează https://mallauto.testergrup.ro/remat și vezi condițiile de eligibilitate și modelele disponibile de la cele mai râvnite mărci Casa Auto. Ai 13 brand-uri din care poți alege: Citroen, Dacia, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault. În ce constă Programul Rabla Clasic 2021 La achiziția de vehicule cu motor pe combustie sau hibrid cu emisii de CO2 sub 140 g CO2/km, se acordă un singur tichet în valoare de 7500 lei pentru o mașină mai veche de 8 ani casată în scopul achiziționării unei mașini noi cu noxe reduse. Mașina eligibilă pentru casare în acest program trebuie să fie o mașină funcțională, mai veche de 8 ani. Casarea se poate face după înscrierea în program, doar în centrele specializate autorizate în scopul casării. Pe lângă tichetul de casare, se acordă o serie de eco-bonusuri, specifice mașinii nou achiziționate, astfel:   • un eco-bonus de 1.500 lei dacă mașina nou achiziționată generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 105g CO2/km (NEDC);   • un eco-bonus de 1.500 lei pentru achiziția unei mașini cu sistem GPL/ ECO-G;   • un eco-bonus de 3.000 lei pentru achiziția unui autoturism hibrid. În ce constă Programul Rabla Plus 2021 Programul este valabil doar pentru vehicule 100% electrice sau Plug-in hibrid și se poate accesa împreună cu Rabla Clasic (tichetul de 7500 lei), cu următoarele cuantum-uri:   • eco-tichet de 20.000 lei pentru mașinile Plug-in hibrid cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 50g/km (NEDC);   • eco-tichet de 45.000 lei dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare pentru achiziția unei mașini 100% electrice. Detalii suplimentare referitoare la Programul RABLA 2021 sunt disponibile în showroom-urile Casa Auto din Iași, la Numărul Unic de Contact: 0232 933 și online pe https://mallauto.testergrup.ro/remat   • Valea Lupului, nr. 10, DN 28: showroom Dacia, Nissan   • Șos. Păcurari, nr. 177, Mall Auto: Citroen, Dacia, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot   • Calea Chișinăului, nr. 23: showroom Dacia, Renault
Renault Casa Auto s-a mutat în casă nouă!
CASA AUTO vă invită în noul showroom Renault din Calea Chișinăului, nr. 23Responsabilitate și perfecționare sunt punctele forte ale comunității Renault. Sunt, de asemenea, valori pe care Casa Auto, divizia auto Tester Grup le promovează și le respectă.Din luna iunie 2018, CASA AUTO a devenit partene (...)
Avem primele imagini cu noul Hyundai i30 N
Designul noului i30 N este definit de performanta; Noile jante de 19 inchi accentueaza caracterul sportiv al modelului; Transmisia de inalta performanta cu dublu ambreiaj in 8 trepte (N DCT) este disponibila in premiera pentru un model al gamei Hyundai din Europa; Noul i30 N va fi pregatit atat (...)
Descoperă tehnologia ECO-G la Dacia Casa Auto
Dacia lansează motorizarea Tce 100 Eco-G pentru modelele Logan, Sandero, Logan MCV și Duster.Așa cum a anunțat la începutul anului 2020, Dacia implementează un motor cu alimentare duală, funcționează atât cu benzină, cât și cu GPL (gaz petrolier lichefiat). Motorul Eco-G 100, asigură o reducere a co (...)