Dacia vă invită în acest weekend să descoperiți noua Dacia Duster. Cu linii moderne și robuste, un habitaclu complet redesenat și o gamă largă de echipamente, noua Dacia Duster te invită la aventură. Pe șosea sau teren accidentat, tu alegi! Vino între 8-10 decembrie în showroom-ul Dacia de la Casa Auto – Valea Lupului 10, DN 28, Iași, descoperă noua Dacia Duster și… o poți câștiga!

Începând din 2004, marca Dacia este sinonimă cu o adevărată poveste de succes la scară mondială. În iunie 2017, Dacia a livrat vehiculul cu numărul 4,6 milioane în comunitatea internaţională, stabilind astfel recorduri noi în ceea ce priveşte volumul de vânzări, ridicându-ne pe locul al treilea al mărcilor cu cele mai bune vânzări de vehicule particulare de pe piaţa franceză de larg consum, dar şi lider în România, Bulgaria şi Maroc.

Duster-ul a fost lansat în 2010 şi s-a dovedit a fi un mare succes, fiind comercializat în nu mai puţin de 44 ţări... Peste un milion de Duster-e au fost vândute sub marca Dacia, devenind astfel un best-seller în toate cele patru colţuri ale lumii, al treilea SUV cel mai bine vândut clienţilor particulari din Europa. Duster-ului i s-au decernat o serie lungă de premii prestigioase, cum ar fi „Autobest 2011”, „Trofeul Argus” în Franţa, „Vehiculul anului” în România şi titlul de „Campionul valorii reziduale” în Germania. Mai recent, modelul a primit în Marea Britanie titlul de „mic SUV”, cu ocazia Green Apple Awards din 2015 şi de „Cel mai bun CDV 4x4” cu ocazia ceremoniei VansA2Z Van of the Year Awards din 2016.

Noul Duster păstrează punctele forte ale Duster-ului, în principal spaţiul interior generos şi preţul abordabil. Noile sale funcţionalităţi off-road nu fac decât să îmbunătăţească experienţa 4x4. Noul Duster a fost gândit ca un Duster mai bun, marca având ca obiectiv optimizarea unui număr cât mai mare de aspecte ale vehiculului.

„Designul Dacia trebuie să rămână fidel valorilor mărcii: atractiv, dar simplu, evitând totodată chiar şi cel mai mic exces. Pentru aceasta, am studiat îndeaproape feedback-ul clienţilor, ne-am concentrat asupra principalelor puncte forte precum spaţiul interior, capabilităţile 4x4 şi echipamentul funcţional, pe care le-am consolidat propunând un design exterior şi interior total regândit, dar şi adăugând funcţionalităţi noi, cum ar fi ecranul Informaţii 4x4, Camera Multiview şi sistemul de control la coborâre a pantei.” David Durand - Directorul Programului de Design Accès Mondial

Noul Duster le oferă pasagerilor un nivel de siguranţă sporit. Sunt disponibile noi sisteme de asistenţă la conducere, precum avertizorul pentru unghiul mort, Multiview Camera, Cruise Control-ul. De asemenea, este dotat cu un număr mai mare de echipamente de siguranţă pasivă. Structura compartimentului dedicat pasagerilor a fost ranforsată, pentru a evita orice deformare majoră, în cazul unui impact frontal la 65 km/h, respectiv în cazul unui impact lateral şi din spate la 50 km/h. Structura la nivelul compartimentului motor a fost de asemenea ranforsată. Acest lucru are care efect mărirea capacitătii de absorbţie a energiei în cazul unei ciocniri în această zonă deformabilă şi conformarea la cerintele EuroNCAP.

Noul Duster propune, în premieră, servodirecția electrică ca dotare standard. Camera MultiView simplifică orice parcare și vă ajută sa gestionați cu încredere manevrele mai dificile. În interiorul vehiculului, sistemul de încălzire și aerul condiționat sunt automate, iar ecranul tactil Media Nav este mereu la îndemână. Confortul interiorului este de asemenea optimizat complet: scaune ajustabile, volan reglabil pe înălțime și adâncime, tapițerie rafinată, sistem de acces fără cheie. Pasagerii se vor simți mai în siguranță cu sistemul de avertizare pentru unghi mort și aprinderea automată a luminilor. Celelalte noutăți le veți descoperi singuri, în showroom.

Odată cu lansarea oficială debutează și campania promoțională care are ca premiu un Duster nou-nouț. Câștigătorul va primi un exemplar din noul model - echipare Prestige și motorizare 1.5 dCi 110 CP 4WD. Stabilirea câștigătorului se va face prin tragere la sorți. Înscrierea pentru tragerea la sorți se poate face în perioada 8 - 9 decembrie 2017, în intervalul orar 09:00 - 19:00 și 10 decembrie 2017, în intervalul 09:00-15:00, la oricare agent Dacia.

Premergător vizitei în showroom, vă puteți înscrie în campanie pe pagina promotii.dacia.ro, prin completarea următoarelor date personale: nume și prenume complete, adresa de e-mail, număr de telefon mobil, data nasterii și localitatea de reședință. Pagina va fi activă până la data de 10 decembrie 2017, ora 15.00. Pentru a intra în tragerea la sorți aveți nevoie și de un card de participare. Acestea vor fi distribuite astfel:

• 4.500 de carduri vor fi atașate ediției din data de 6 decembrie 2017 a Ziarului Financiar;

• 25.000 de carduri vor fi atașate ediției din data de 8 decembrie 2017 a ziarului Gazeta Sporturilor;

• 20.000 de carduri vor fi disponibile pentru persoanele care nu dețin deja un cod de bare unic, în rețeaua națională autorizată de agenți Dacia și vor putea fi solicitate personal, prin prezentarea în zilele de 8 - 9 decembrie 2017 , în intervalul orar 09:00 - 19:00 și 10 decembrie 2017, în intervalul 09:00-15:00, în oricare din locațiile din rețea. Pentru a primi un cod de bare, solicitantul va completa un formular pe una din tabletele puse la dispozitie in acest scop. Dacă v-ați înscris deja pe promotii.dacia.ro, se va face doar o validare a acestor date.

Scanarea codului de pe card este obligatorie pentru înscrierea în tragerea la sorți aferentă campaniei promoționale și se va realiza în showroom-uri, în perioada menționată mai sus. Cardul trebuie păstrat până la validarea finală a câștigătorului.

Vino în perioada 8-10 decembrie 2017 la showroom-ul Dacia de la Casa Auto – Valea Lupului 10, DN 28 pentru a descoperi Noul Duster.

Ai șansa să-l câștigi! Regulamentul oficial al campaniei poate fi consultat pe www.casaauto-valealupului.ro.

Informații suplimentare la Numarul Unic de Contact - 0232 933.