Noutăți: Testezi și câștigi… Noul Opel Corsa

Noul Opel Corsa te provoacă la test drive cu premii. Vino în showroom-ul Opel de la Casa Auto – Lețcani 1115, Iași între 17-22 februarie, testează Opel Corsa și poți câștiga… Noul Opel Corsa! Opel ți-a pregătit și cea mai bună ofertă pentru Opel Corsa în Programul Rabla, cu prețuri de la 9.988 euro* cu TVA inclus.

Premiile oferite în cadrul acestei campanii sunt:

  • Un weekend cu Noul Opel Corsa (tragere la sorți locală)
  • Marele premiul : UN OPEL CORSA (tragere la sorti națională)

Elegant și rafinat, noul Corsa iese în evidență prin designul ce subliniază ingineria germană de precizie. Cu o parte frontală atractivă și o siluetă remarcabilă, noul Corsa este atrăgător din orice unghi.

Interiorul impresionează imediat prin măiestria precisă, detaliile sofisticate și materialele premium de înaltă calitate. Cu panoul de instrumente sportiv și ergonomic, cu personalitatea unui autovehicul de mari dimensiuni, abia aștepți să pleci la drum.

Sistemele de infotainment ale noului Corsa îți oferă toată libertatea de comunicare și divertisment, inclusiv comandă vocală și streaming audio Bluetooth®. Următoarea ta destinație este la o atingere distanță. Alege între Multimedia Navi Pro cu un afișaj de 10"1 și Multimedia Navi cu un afișaj de 7"1. Gândește în stil mare și mergi oriunde vrei. Încarcă-ți smartphone-ul fără cablu. Așează-ți smartphone-ul în locul de depozitare obișnuit și menține legătura cu prietenii tăi.

Când vine vorba despre performanțe de conducere și eficiență, motoarele Corsa se află în prim-plan. Pe benzină, diesel sau complet electric: noul Corsa asigură întotdeauna o deplasare dinamică, lină, cu emisii scăzute sau chiar zero emisii. Sportivitatea întâlnește confortul: transmisia automată cu 8 trepte și padelele de selectare a vitezelor sporesc eficiența și plăcerea condusului.

De la premiera mondială de anul trecut, noul Opel Corsa și Corsa-e au primit numeroase aprecieri. În decembrie, juriul AUTOBEST a votat noul Corsa drept „Best Buy Car of Europe 2020”. Juriul AUTOBEST, compus din jurnaliști din 31 de țări europene, a ales drept câștigător noul Opel Corsa, votându-l astfel ca fiind autoturismul care oferă cel mai bun raport calitate/preț. Premiul câștigat de noul Corsa constituie cea de-a treia victorie succesivă la AUTOBEST: niciun alt model nu a primit titlul de „Cea mai bună achiziție din Europa” pentru trei generații succesive.

În Germania, modelul a câștigat la categoria autovehiculelor compacte, fiind desemnat „Firmenwagen des Jahres”. Iar în Spania, noul Corsa a câștigat titlul de „Premio Best Car Coche Global”. Autovehiculul electric cu baterie Corsa-e, care poate fi comandat deja la dealerul Casa Auto, va ajunge la showroom în primăvară.

Noul Opel Corsa a mai câștigat un premiu chiar în aceasta lună. Publicaţiile Auto Bild și Computer Bild au oferit „Connected Car Award” noului model Opel. Modelul Corsa asigură cea mai bună conectivitate din clasa sa. Cititorii celor două reviste de specialitate au votat și ales a șasea generație a celui mai bine vândut model Opel drept câștigătoare în segmentul autovehiculelor mici și compacte.

Showroom-ul Opel de la Casa Auto este situat la intrarea în Lețcani, pe stânga, cum vii din Iași – DN28, Lețcani 1115. Consultanții noștri de vânzări vă așteaptă conform următorului program: L-V: 8:00-18:00, S: 8:00-14:00. Vezi oferta noastră pentru Noul Opel Corsa AICI

* Oferta de preț începând de la 9.988 euro cu TVA pentru noul Opel Corsa este disponibilă doar in cazul inițierii programului Rabla 2020 și este supusă unor termene și condiții.

Regulamentul pentru concurs este disponibil în showroom, dar poate fi consultat și online pe https://www.opelcasaauto.ro/.