Cupa Tester Grup 2022

Cupa Tester Grup 2022 începe astăzi la Iași, cu ultima etapă din Campionatul Național de Off Road al României 2022, organizată de Casa Auto Iași și Adventure 4x4 Iași

Cupa Tester Grup, eveniment cu tradiție, atât pentru Casa Auto, cât și pentru Adventure 4x4, revine la Iași, între 10 și 13 noiembrie, cu ultima etapă din Campionatul Național de Off Road al României.

Competiția sportivă aduce la Iași cele mai capabile mașini de concurs și echipele de piloți de anduranță din toată țara, pe un traseu de 100 km, în cele mai spectaculoase condiții de off-road.

În ultima etapă din Campionatul Național de Off-Road se vor decide campionii pe clase ai acestui an, iar echipajele din competiție sunt nerăbdătoare să ia startul pe traseul pregătit la Iași, o etapă îndrăgită de toți participanții. Concurenții vor trece prin probe de îndemânare și orientare în zonele împădurite și văgăunile din județul Iași, în afara ariilor protejate și a rezervațiilor naturale.

Susținerea Tester Grup și implicarea activă în ultimele ediții ale acestui eveniment plin de adrenalină vin din pasiunea pentru mașini, dar și din dorința de a da ceva în schimb comunității din care face parte, dar mai ales de a crea experiențe unice, #ExperienteTester. Anul acesta vor fi prezente la eveniment și modele Land Rover potrivite pentru teren accidentat sau chiar off-road, însă vedeta evenimentului va fi modelul emblematic Defender.

Putem spune despre Cupa Tester Grup că a devenit un eveniment de tradiție pentru noi întrucât acțiunea desfășurată în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Adventure 4x4 Iași a ajuns deja la a 6-a ediție.

Evenimentul se desfășoară anual, într-o lună festivă pentru grupul Tester, noiembrie fiind luna în care grupul își aniversează anii. Sărbătorim 29 de ani de la înființare, ocazie cu care celebrăm toate rezultatele din ultimii ani și prin intermediul acestui eveniment aniversar, dedicat publicului ieșean și clienților noștri.

Este o acțiune de mari proporții, atât prin desfășurarea de forțe a ultimei etape din Campionatul Național de Off-Road în sine, cât și prin faptul că în fiecare an dorim să oferim clienților noștri acces la noutăți și experiențe noi și diverse, din industria auto.

Anul acesta aducem clienții Casa Auto în scena competiției sportive, la propriu, le oferim o experiență de concurs prin participarea la deschiderea competiției cu un număr de reprezentare în off- road, în care ei sunt chiar protagoniștii principali, piloții propriilor mașini la proba de Trial.         

O altă abordare a Cupei Tester din acest an este și aceea de a oferi publicului ieșean acces, în număr cât mai mare, la Campionatul Național de Off-Road. Toți clienții au posibilitatea de a alege și de a testa mașinile preferate din cele 13 branduri din portofoliul Casa Auto și primesc invitația, cu toate coordonatele și programul evenimentului desfășurat în perioada 10-13 noiembrie.” - Cristina Vararu, Director Executiv Casa Auto

Și cum toată această experiență nu se putea concretiza fără aportul adus de cei de la Adventure 4x4, Raimond Chelban, Președinte al Clubului și al concursului ce se desfășoară zilele acestea la Iași „Tragem cortina peste Campionatul Național de Off-Road, fiind ultima etapă. Competiția se desfășoară în păduri și arealul județului Iași, în afara ariilor protejate. Am pregătit câte 100 de km de traseu pentru fiecare clasă, în fiecare zi. Traseul este foarte solicitant pentru pilot, copilot, cât și pentru mașini. Avem probe speciale în traseu, foarte spectaculoase, dar proba cea mai frumoasă va fi de Balet pe 4 roți, duminică, pe Platoul 4x4 din Păun. Acolo vom vedea toate mașinile la un loc într-o probă de viteză și îndemânare specifică acestui sport. Organizăm această etapă într-un frumos parteneriat cu Casa Auto Iași, din 2017.

Pentru cei interesați să participe alături de Casa Auto Iași și Adventure 4x4 Iași, evenimentul se desfășoară pe Platoul 4x4 de la Păun, după următorul program:

 

ZIUA 1--- joi 10 noiembrie 2022 – zi de înscrieri și organizare parc tehnic

ZIUA 2 --- vineri, 11 noiembrie 2022 – 09:15 – 17:00

ZIUA 3 --- sâmbătă, 12 noiembrie 2022 – 09:15 – 16:00

ZIUA 4 --- duminică, 13 noiembrie 2022 – 10:00 – 15:00

 - ora 11:00 – Tester Experience - #DefenderTeam

Pe lângă parteneriatul fructuos dintre Casa Auto Iași și Adventure 4x4, anul acesta îi avem și pe cei de la Groupama Asigurări alături de noi, ca parteneri de mobilitate. Chiar și iubitorii de adrenalină au nevoie de asigurări suplimentare.