Noutăți: Descoperă Noul Renault CAPTUR

Vino să descoperi Noul Renault CAPTUR în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Sos. Bucium 17, Iași! Te așteptăm în perioada 14 – 16 februarie 2020 cu oferte speciale de lansare și un concurs care îți poate aduce masina pentru un weekend, cu toate cheltuielile incluse. Program: vineri – sâmbătă 9:00 – 19:00, duminica 9:00 – 15:00

Revoluție interioară

Revoluția interioară inițiată pe Noul Clio continuă cu Noul Captur. Acesta preia și dezvoltă un “Smart Cockpit”, înclinat ușor spre şofer, cu o nouă consolă de bord. Insă nu doar poziția de conducere este regândită. Întreg spațiul destinat pasagerilor propune o revoluție atât din punct de vedere al stilului, cât și al calității, asigurând o experiență similară celei disponibile pe modelele din segmentele superioare.

Transformare exterioară

Cu aripi elegant conturate și cu plafonul personalizabil, care creează efectul ”floating roof”, noul SUV de segment B este inconfundabil. Transformarea exterioară, realizată cu ajutorul unor linii mai expresive, respectă în același timp aspectele senzuale ale “designului francez” pe care Renault le prețuiește. Noul Captur este mai lung (4,23 m sau +11 cm), propune jante de 18” (în funcție de versiune), un ampatament mărit (2,63 m sau +2 cm) și 27 l pentru spațiul de depozitare, inteligent distribuite în habitaclu.

Profita de oferta de lansare valabilă pană la finalul lunii februarie prin Renault Smart pentru NOUL RENAULT CAPTUR LIFE TCE 100: rată de la 89 €* / lună (TVA inclus). Solicită oferta: http://bit.ly/2Sju5NB

Câștigă un weekend cu Noul Renault CAPTUR

Vino în showroom Renault de la Casa Auto între 14-16 februarie și poți câștiga un weekend cu Noul Renault CAPTUR! Fă-ți un selfie cu Noul Renault CAPTUR și gândește-te la o destinație din România, pe care ai vrea să o explorezi cu CAPTUR, partenerul perfect în orice călătorie.

Încarcă selfie-ul, completează destinația dorită la postarea de Facebook dedicată concursului și poți câștiga un weekend împreună cu Noul Renault CAPTUR, cu toate costurile incluse.