Experiența EQS este neegalată, combinând tehnologii avansate, design progresist, funcționalitate și conectivitate superioară.
Cu o autonomie de până la 785 km, putere de 385 kW (523 CP) și 31 de minute, timp de încărcare la stațiile electrice rapide, EQS este primul vehicul electric din clasa de lux.

Conceput pentru a fi sustenabil.
Ca parte a inițiativei sale Ambition 2039, Mercedes-Benz lucrează la oferirea unei flote de mașini noi, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, în decurs de 20 de ani. Până în 2030, compania dorește ca mai mult de jumătate din mașinile pe care le vinde să aibă sisteme de propulsie electrice – acestea includ vehicule complet electrice și hibride plug-in. În multe domenii, Mercedes-Benz se gândește deja la ziua de mâine, astăzi: noul EQS este conceput pentru a fi sustenabil. Vehiculele sunt produse într-o manieră neutră din punct de vedere al carbonului și sunt folosite materiale care economisesc resurse, cum ar fi covoarele din fire reciclate. Acest lucru se datorează faptului că Mercedes-Benz ia în considerare întregul lanț valoric, de la dezvoltare și rețeaua de furnizori până la propria producție.

Cea mai aerodinamică mașină de producție din lume.
Cu multă muncă de detaliu și pe baza designului Purpose, EQS a reușit să obțină o nouă valoare cd best de 0,20*. Acest lucru face din EQS cea mai aerodinamică mașină de producție din lume.

Recuperare inteligentă a energiei.
Recuperarea inteligentă a energiei este optimizată în funcție de situație cu ajutorul ECO Assist și acționează cu previziune, ținând cont, printre altele, de condițiile de trafic sau de topografie. De asemenea, șoferul poate seta trei niveluri de recuperare a energiei și funcția de coastă prin intermediul paletelor de schimbare de pe volan.

Pentru mai multe detalii despre model, vă invităm la showroom!
Adresa noastră: Șos. Păcurari, Nr. 177.
Program: luni-vineri, de la ora 8:00 la ora 18:00 și sâmbăta de la ora 9:00 la 14:00.